Novi online program kazališta Trešnja ”Gdje je Miffy?”

Kazalište Trešnja pripremilo je novi online program pod nazivom ”Gdje je Miffy?”. Riječ je o kazališnoj igri koja je nastala prema popularnoj slikovnici Dicka Brune o zečici Miffy i predstavi ”I opet… Miffy”.

”Gdje je Miffy?” edukativna je i društvena igra gdje pojedina polja šarenog poligona skrivaju zabavne zadatke poput pantomime, imitacije ili pogađanja. Igru vodi Tanja Mirić, koja bacajući kocku prolazi polja i zadaje djeci zadatke kako bi zajedničkim rješavanjem pronašli Miffy.

Igra je najmijenjena najmlađima, djeci starijoj od dvije godine, koja kroz igru upoznaju priču o zečici Miffy, susreću se s njom (glumi Aleksandra Naumov) i njenom najboljom prijateljicom Ninom (glumi Sanja Hrenar) te otkrivaju važne poruke i pouke iz priče. Sve se odvija u već poznatom ambijentu iz predstave ”I opet…Miffy”, a šarena kućica, stablo, plavi auto samo su dio Miffyjinog svijeta.

Pljeskanjem, skakanjem, smiješnim plesom i pjesmom djeca će otkriti svijet kazališta i maštovitih likova te se pritom ludo zabaviti, a da ne moraju napuštati sigurnost svoga doma.

Igra je dostupna na stranici www.ulaznice.hr gdje se virtualne ulaznice mogu kupiti po cijeni od 35,00 kuna.