Objavljen kompletan line up festivala Let’s Rock u Šibeniku

Poznata su imena svih izvođača i bendova – njih ukupno 22 – koji će nastupiti na tri pozornice Tvrđave sv. Mihovila kroz dva dana, 21. i 22. lipnja, na drugom izdanju festivala Let’s Rock!

Već objavljenim imenima pridružuje se niz glazbenika kojima će ovo biti premijerni nastup u Šibeniku – Lika KoloradoMark MrakovčićPitaj klinceReper iz sobeWhite on White i Žen, a po prvi puta ikada pred publikom uživo nastupit će dvojac marisol. Među zidinama tvrđave slušat ćemo i jedan od najzanimljivijih eksperimentalnih glazbenih sastava na domaćoj sceni, Doringo te Je Veux, odnosno Željku Veverec, čiji je debitantski album ove godine nominiran za tri Porina.

Lokalnu scenu predstavlja dvojac Magul, odnosno jedan od najboljih šibenskih gitarista, Ante Prgin koji je snage udružio s Božidarom Bilušićem, te festivalski povratnici The Fogsellers.

Uz navedene, već je najavljeno da će na tvrđavi ususret ljetu svirati i Boris ŠtokKensington LimaKozmodrumMary MayM.O.R.T.nemanjaPeki PeleROLOSfumatoSun UThe Siids.

Uz festivalske, od danas su dostupne i jednodnevne ulaznice. Požurite po svoju na Eventim, Croatia Tickets ili u City Point gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju 10% popusta pri kupnji ulaznica.

Foto: Tvrđava kulture Šibenik press

Izvor: Tvrđava kulture Šibenik press