Ocean & prijatelji u Lisinskom

Glazbena čarolija u Lisinskom!
Ocean i veliki orkestar Joška Banova uz legendarne goste: Zoricu Kondžu, Tedija Spalata, Gorana Karana i Jasnu Zlokić!

Ne propustite glazbenu čaroliju u Lisinskom uz jednu od najcjenjenijih dalmatinskih pop grupa i nastup legendarnih gostiju sa glazbene scene: Zorice Kondže, Tedija Spalata, Gorana Karana, Jasne Zlokić.  Uživajte u novim hitovima i legendarnim pjesmama u koncertnom spektaklu punom emocija i pratnji velikog orkestara Joška Banova.

Zbog svojih izuzetno lijepih balada poput (UzaludTajnaDug LjubaviOsmijesi u bojiLipa je noćKorakom po nebuVrime LjubaviCvit OleandraFibraKrv je boja ljubavi) i mnogih drugih koje je bend objavio u protekle 4 godine sasvim je sigurno da OCEAN sa svojim  “PRIJATELJIMA” zagrebačkoj publici sprema emotivan koncert idealan za sve zaljubljene i one koji nakon dnevnih obaveza žele uživati u društvu prijatelja i dobroj glazbi.

Na velikoj sceni dvorane Lisinski publika će moći uživati i u legendarnim pjesmama (Zar je voljeti grijehTi si moj sanSve ću preživitDugo nisam bio mladZauvik tvoj, Dalmatino povišću pritrujena, Moj lipi anđele, Skitnica, Topli osmijeh, Jubav moja), vječnim hitovima koji će zaživjeti u moćnim aranžmanima orkestra Joška Banova i duetima sa zvijezdama naše glazbene scene.

Ne propustite ovaj izvanredan koncertni događaj i provedete noć uz legende estrade i koncert koji će pratiti neki od naših najboljih instrumentalista poput Matije Dedića i Ante Gele, pa je više nego sigurno da se posjetiteljima sprema prava glazbena poslastica! Opustite se i uživajte uz predivne ljubavne pjesme te osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme, jer osim što ćete uživati u odličnoj svirci učinit ćete i dobro djelo. Dio prihoda od prodaje ulaznica bit će doniran udruzi Krijesnica, kao pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti.,

Ulaznice za koncert možete nabaviti OVDJE. 

(Izvor, foto: Lisinski press)