Od danas u prodaji prvi LP Matije Cveka

Nevjerojatna energija koju ovaj mladi glazbenik prenosi svakom svojom pjesmom, kulminirao je sredinom travnja ove godine izlaskom njegovog albuma prvijenca „Izbirljivo i slučajno“.

Prva potpisana edicija CD-a rasprodana je u rekornom roku, a Matija je zahvalio svim svojim fanovima na velikoj podršci i obećao da će album objaviti i na LP-ju.

Obećao i ostvario – album „Izbirljivo i slučajno“ od danas možete potražiti u svim CD shopovima i na webu Menarta gdje za prvih 50 najbržih kupaca imaju pripremljen potpisani LP.

„Nevjerojatan je osjećaj držati u rukama svoju prvu ploču. Ovim putem zahvalit ću svojim suradnicima, prije svega Alanu Doviću, producentu i koautoru većine pjesama koji je svojom energijom, znanjem i trudom obilježio moj prvi album. Mislav Žabarović koautor je pjesama Visine i Blizu(69) za koju je produkciju radio Edin Tahirović. Sinergija i razumjevanje obilježilo je naš stvaralački proces i na tome im najveća hvala. Hvala i svim glazbenicima, našim prijateljima koji su ostavili tračak svog talenta i znanja na ovom albumu.“ – rekao je Matija Cvek

(Izvor, foto: Menart press)