Odbrojavanje do Božića uz božićne filmove na Netflixu

Za razliku od prijašnjih godina kada je mjesec prosinac bio prepun koncerata, izlazaka u klubove i planiranja najboljih božićnih i novogodišnjih zabava, ove je godina situacija ponešto drugačija. No, streaming servis Netflix u rubrici ”Holiday Fun” pripremio je velik broj filmova kako bi i ove blagdane proveli što bezbrižnije. U nastavku vam donosimo nekoliko zanimljivih filmova a cjelokupan popis potražite na njihov službenoj stranici.

”A Christmas Prince”

Mlada novinarka Amber dobiva zadatak napisati članak o budućem princu Richardu, koji je unatoč tituli ostao šarmantan i zvrckast. U nadi da će joj to promijeniti karijeru, Amber odlazi u njegov dvorac gdje provodi vikend i upoznaje princa i njegovu obitelj. Hoće li Amber promijeniti mišljenje o Richardu i zaljubiti se? Saznajte na linku.

”The Knight Before Christmas”

Što se dogodi kada sredonjovjekovni vitez iz 14. stoljeća greškom završi u modernom svijetu? Otkrijte u romantičnoj komediji u kojoj će mlada Brooke pokušati naučiti Sira Colea modernom ponašanju, dok će on nju pokušati naučiti da prava ljubav ipak postoji.

”The Princess Switch” i ”The Princess Switch 2: Switched Again”

Romantična franšiza započinje slučajnim susretom princeze Margaret i slastičarke Stacy koje otkrivaju da izgledaju potpuno identično. Margaret i Stacy zamjenit će uloge što će im naposljetku u potpunosti promjeniti živote. Kako? Saznajte u prvom i drugom nastavku ove simpatične komedije.

”Holidate”

Film ”Holidate” nije klasična romantična komedija, no upravo zbog toga čini jedan od najgledanijih filmova na Neflixu. Za Sloane i Jacksona blagdani znače neuspješne namještene spojeve, naporne obiteljske ručkove i zaljubljene parove na svakom uglu. Na još jednoj lošoj božićnoj proslavi, gdje se i upoznaju, Sloane i Jackson sklopit će dogovor prema kojem će na svakom sljedećem blagdanu glumiti imaginarnu vezu.

(Izvor fotografije: Pixabay.com)