Odlična suradnja Crvene Jabuke i Mejaša u pjesmi ”Sanjam te”

Popularni Mejaši prvu suradnju sa legendarnom grupom Crvena Jabuka ostvarila je na prethodnom albumu “Sexy ritam” s pjesmom “Noćima, danima” koja je ostvarila veliki uspjeh. Uspješnu suradnju odlučili su ponoviti s novom pjesmom “Sanjam te”, jedinim neobjavljenim duetom s aktualnog albuma “Nova godina”. Ovo je sigurno najromantičnija pjesma u karijeri Mejaša predvođena Nikolinim autorskim rukopisom.

“Velika je čast kad jedna legenda poput Žere otpjeva tvoju pjesmu. Mislim da nam takav stil glazbe s godinama bolje leži i da ćemo u budućnosti težiti prema tome. Edo i Žera su stvorili jednu tako lijepu atmosferu u pjesmi da me ne bi začudilo ako padne i pokoja suza ovog ljeta. Osim mene tekst potpisuje i Denis Dumančić, a aranžman Branimir Mihaljević i njegov sin Marko Mihaljević”  rekao je Nikola Bosilj.

Novi spot snimljen je u varaždinskom lokalu Living Rooms koji odiše romantičnom atmosferom i popularnom Žerinom lokalu Žerabar na zagrebačkoj adresi koji interijerom budi sjećanje na neka starija vremena.

(Izvor: Croatia Records)