Održana svečana dodjela 27. Večernjakove ruže

U Hrvatskog narodnog kazalištu u Zagrebu jučer je održana svečana dodjela nagrada Večernjakova ruža. Za svoj rad nagrađeno je sedam dobitnika koje je publika proglasila najboljima u prethodnoj godini. Prestižnu dodjelu vodili su Duško Ćurlić i Dori Pinčić, a gledatelji su prijenos mogli pratiti na prvom programu Hrvatske radiotelevizije.

Radijska osoba godine je Ivana Radaljac Krušlin, dok je u kategoriji radijske emisije najboljom proglašena ”Andromeda” na HR2. Treneri Maja Ćustić i Edin Mehmedović za svoje mentorstvo u emisiji ”Život na vagi” nagrađeni su Večernjakovom ružom za novo lice godine. Nagradu za glumačko ostvarenje godine osvojio je Goran Navojec.

Najboljom TV emisijom godine proglašen je Dnevnik Nove TV, dok je TV osoba godine voditeljica RTL Direkta Mojmira Pastorčić. Večernjakova ruža u kategoriji glazbenika godine otišla je Massimu Saviću, koji je svojim hitom ”Mali krug velikih ljudi” osvojio srca slušatelja diljem Hrvatske.

Svečanost su upotpunile izvedbe Albine, Vanne, Massima i Ivana Dečka, Saše Antića te četiri poznata lica iz A strane – Bruna, Goga, Igor i Maki, koji su otpjevali pjesmu ”Život je more” Đorđe Balaševića.

(Izvor fotografije: Marin Tironi/Pixsell)