Online kazališna igra ”Tko je ukrao Orašara?” Kazališta Trešnja

Kazalište Trešnja ovih blagdana poziva vas u potragu za Orašarem kroz jedinstvenu online kazališnu igru ”Tko je ukrao Orašara?”. Kazalište ima dugogodišnju tradiciju proslave božićnih blagdana što ih je i ove neobične godine potaknulo da osmisle novo, inovativno i dosad neviđeno kazališno iskustvo.

Igra se sastoji od četiri virtualna prostora, od kojih svaki skriva svoje zagonetke, a da bi igra išla dalje igrači moraju otkriti tragove i riješiti misaone zagonetke koje ih vode prema čaroliji božićnog duha. Prostori su tematski vezani uz fantastične svijetove i likove iz mašte, među kojima je i Hoffmannova priča o Orašaru. Igru vodi dobri duh kazališta koji u kazalištu živi već sto godina, poznaje svaki njegov kutak i skriva dobro čuvano blago. Dobri duh pomaže Marie pronaći njezinu najdražu igračku – Orašara. Igra je zabavnog ali i edukativnog karaktera, ona potiče djecu na razmišljanje, uočavanje detalja i povezivanje elemenata u cjelinu, što u konačnici poboljšavanja njihovu koncentraciju i kreativnost.

Ne propustite ovo veličanstveno putovanje popularnom božićnom pričom o Orašaru koja će vas odvesti u svijet čarolije i mašte gdje ne postoji granica između stvarnog i zamišljenog!

Ulaznice potražite na službenim stranicama Kazališta Trešnja.