Opći uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

UVOD

Zbog stalnih tehničkih inovacija i promjena mjerodavnog zakonskog okvira obvezni smo povremeno izmijeniti i/ili dopuniti sljedeće Uvjete korištenja. Stoga molimo korisnika da pregleda ove Uvjete korištenja prije svakog posjeta internetskoj stranici i uzme u obzir izmjene i/ili dopune.

PRIHVAĆANJE UVJETA KORIŠTENJA
Dobrodošli na web stranice www.getme.hr, u vrlasništvu tvrtke Moeda Invest d.o.o. Korištenjem bilo koje usluge ili informacije sa ovih web stranica, prihvaćate u potpunosti navedena pravila i uvjete korištenja. Moeda Invest d.o.o.  smatra da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, molimo Vas da ne koristite ove stranice.

SADRŽAJ WEB STRANCICA I AUTORSKA PRAVA

Sadržaji i formati na ovim web stranicama vlasništvo su poduzeća Moeda Invest osim dijela tekstova i fotografija koji su  isključivo namjenjeni svrsi i cilju  promocije izvođača i korisnika, informiranja javnosti o kulturno – zabavnim i drugim dogđanjima te ostalim uslugama, a koje su dio razvoja platforme www.getme.hr. Sadržaj se smije kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih vlasničkih prava. Ukoliko primjetite bilo kakvu povredu autorskih prava sa naše strane, molimo Vas da nam isto  javite na adresu info@moedainvest.hr.

TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA

Moeda Invest d.o.o. se putem svoje web platforme www.getme.hr obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem točnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika. Sve informacije, podatke i fotografije vezane uz podatke o Izvođačima ili Naručiteljima, kao i o  događanjima tvrtka  Moeda Invest d.o.o. prikupila je  sama, ili od krajnjeg pružatelja usluge ili od ugovornog partnera s kojim krajnji korisnik ima sklopljen ugovor o suradnji (Croatia records, Udruga kreativaca – Okučani/Music – box, Eventim, Entrio, Moje karte i dr.)

Iako su sve informacije provjerene od strane djelatnika Moeda Invest d.o.o. ne preuzima odgovoronost za pogreške, propuste i kašnjenja u ažuriranju tog ili bilo kojeg drugog djela web-a.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Ove web stranice mogu sadržavati linkove na web stranice drugih fizičkih ili pravnih osoba. Te stranice nisu pod kontrolom tvrtke Moeda Invest d.o.o i Moeda Invest d.o.o. kao tvrtka čije je vlasništvo web platforma www.getme.hr, nije odgovorna za sadržaj tih stranica niti za linkove na tim stranicama.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

Detaljne informacije možete pročitati u našim Pravilima privatnosti.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Getme.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavom na ovim internet stranicama.