Operna pjevačica Eleonora predstavila prvu autorsku pjesmu Sve što sanjam

Školovana operna pjevačica i umjetnica s bogatim glazbenim iskustvom, Eleonora, predstavlja prvu autorsku pjesmu Sve što sanjam. Za tekst pjesme zaslužni su Bruno Krajcar i Luka Brgić, dok je aranžman posložio Olja Dešić.

Eleonora je pohađala Milanski konzervatorij Giuseppe Verdi i razne moderne škole pjevanja, a već deset godina aktivno se bavi glazbom i s bendom je nastupala na raznim manifestacijama u rodnoj Istri.
Dugogodišnji san bio mi je ostvariti suradnju s najvećom diskografskom kućom u regiji Croatia Records te sam zahvalna na pruženoj prilici. Dugo već živim od glazbe, produkcije i podučavanja, a sada nam je želja uvesti nešto novo, moderno i izazovno. Prvu autorsku pjesmu stvorili smo spontano Luka Brgić i ja, a u svemu nam je neizmjerno pomogao naš dragi prijatelj Bruno Krajcar.” – rekla je Eleonora.

Spot za pjesmu Sve što sanjam snimljen je u prekrasnom Domu Hrvatskih branitelja u Puli te u Villi B2 kod poznatog dizajnera Borisa Ružića. Za scenarij i režiju zaslužan je Luka Brgić iz B.Music&Production, a snimanje su odlično odradili kamermani Medvid produkcije. Spot je sniman jedinstvenom kamerom na našim prostorima, ARRI ALEXA, poznatim modelom koji se koristi na setovima Hollywoodskih filmova. (Croatia Records)