Otvoren Muzej čokolade – Lindt Home of Chocholate

U srcu prijestolnice Lindt čokolade, Švicarskoj, u mjestu Kilchberg nedaleko Züricha u nedjelju, 13. rujna otvorio se Muzej čokolade Lindt – Lindt Home of Chocolate. U impresivnoj zgradi koju su dizajnirali švicarski arhitekti Chris & Gatenbein, osjećat ćete se kao da se ušli u tvornicu Willyja Wonke.

U predvorju će vas prvo dočekati  spektakularna čokoladna fontana visoka 9,3 metra, najviša čokoladna fontana na svijetu kojom protiče tisuće litara tekuće čokolade.

Impresivna čokoladna fontana, multimedijalni muzej, kafić, interaktivna čokoladna tura o švicarskom kulturnom nasljeđu čokolade,  najveća Lindtova čokolada na svijetu od 500m2, samo je dio iskustva koji Lindtov Home of Chocholate čini  uzbudljiim čokoladnim iskustvom za cijelu obitelji. Doživite interaktivni svijet čokolade, isprobajte najfinije čokoladne delicije  ili individualno dizajnirajte svoju čokoladu u suradnji sa Lindt Master Chocolatiersima.

Sve informacije o muzeju, turama, radnom vremenu i ulaznicama možete pronaći na službenoj web stranici Lindt Home of Chocolate.

Izvor fotografije: Freepik