Objavljeni ovogodišnji izvođači Dimensions festivala

Dalmatinski grad Tisno ovogodišnji je domaćin popularnog Dimensions festivala koji će se održati od 01. do 05. srpnja 2021. godine. The Garden Resort u Tisnu sa svojom prostranom prirodom, čistim morem i očaravajućim zalascima sunca pravi je raj za ljubitelje odmora i tulumarenja.

DJ Bone, DJ Masda, Peach, Mala (koja će oduševiti ljubitelje bas glazbe), Shackleton, Youandewan, rRoxymore, ISAbella, Zakia, Credit 00, Charles Webster i Huerta neka su od imena koja će ovo ljeto zabavljati mlade okupljene na festivalu. Objavljena su i nova partnerstva koja uključuju Dr Banana, Heels & Souls, VBX, Truants MARICAS i Trommel.

Iz Berlina u Tisno dolaze Youandewan, Huerta, KRN, The Ghost, Gene on Earth, Sugar Free i Hamish & Toby, DJ Bone, Zarkoff i Freakenstein, dok iz Londona stižu DJ Zakia, 404 Eros, Harri Pepper, Heels & Souls, Sean OD te Will Lister.

Osim izvođača, festivalu će se pridružiti i glazbeni partneri poput izdavačke modne kuće iz Velike Britanije Dr Banana, LGBTQ zabavljače iz Španjolske, glazbena platforma Truants i te izdavačka kuća usmjerena na plesnu glazbu Heels & Souls.

Ulaznice za ovaj nezaboravan festival potražite u prodajnom sustavu Entrio.hr.

(Izvor fotografije: