Predstava ”Po domaću” u sklopu programa Kazališta Trešnja

Kazalište Trešnja, u sklopu programa Kazalište u vašem kvartu, nudi niz izvrsnih predstava za odrasle. Prva na rasporedu je predstava ‘Po domaću!’ u produkciji Boom!teatra, 17. i 20. studenoga.

Stanovnici jednog od najvećih kvartova u Zagrebu, Trešnjevke, ali i svi zainteresirani iz okolnih kvartova, više neće morati putovati do grada kako bi pogledali neku predstavu za odrasle. Kazalište Trešnja otvara im svoja vrata te najavljuje zanimljive predstave i gostovanja u večernjim terminima u sklopu programa Kazalište u vašem kvartu. Želja je da se Trešnjevčanima omogući da prošeću do kazališta, pogledaju izvrsnu predstavu, a poslije mogu svratiti i u Cherry Tree: Fantasy i Beer Pub, mnogima poznatiji kao dosadašnji Tolkien’s.

Predstava Po domaću!, kazališne družine Boom!teatar nastala je prema motivima pripovijetki Obiteljska večera i Nenadana smrt dobrog čovjeka, Antuna Šoljana. Riječ je o autorskom projektu mladih umjetnika i glumaca Marine Pejnović, Katarine Strahinić, Paška Vukasovića i Silvija Mumelaša a na rasporedu je u utorak, 17. studenog u 20 sati i u petak 20, studenog u 20 sati.

Radnja predstave se zapliće slučajnim susretom dvojice kolega sa studija, koji se nastavlja zajedničkom večerom u domu jednoga od njih. Priča njihove generacije ispričana je vremenskim skokovima kroz koje nas vodi supruga domaćina večere.Što se između njih dogodilo nije do kraja jasno, ali kada god se sretnu dogodi se nešto prijelomno. Koje uloge im je život dodijelio i zašto je teško pobjeći prošlosti koje je neizrečena, ali sveprisutna, saznajte u ovoj predstavi.

Režiju potpisuje Marina Pejnović, rasvjetu je oblikovao Enis Butković, a glume Katarina Strahinić, Paško Vukasović, Silvio Mumelaš.

Broj publike ograničen je na 70 uz pridržavanje svih propisanih mjera. Cijena ulaznice je 50 kuna, a može se kupiti na blagajni Kazališta ili online na ulaznice.hr.