Pogledajte predstavu u društvu poznate osobe u novom projektu HNK Zagreb

Ako ste ikada maštali o odlasku u kazalište sa poznatim pjevačem, glumcem, sportašem ili tv voditeljem, nova humanitarna akcija ”Kazalište sa srcem” Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu omogućit će vam upravo takav izlazak. Hrvatsko narodno kazalište u suradnji s Hrvatskom lutrijom, spojilo je dvadeset osoba iz javnog života, ljubitelje kazališta i novu Gogoljevu predstavu ”Revizor” kako bi pomogli u obnovi bolnice u Petrinji.

Odlazak u kazalište sa poznatom osobom možete osvojiti licitiranjem od 01. ožujka na Facebook profilu HNK Zagreb a prikupljena sredstva namijenjena su za pomoć bolnici u Petrinji. Iz HNK Zagreb za ovu posebnu večer pripremili su predstavu ”Revizor” Nikolaja Vasiljeviča Gogolja, koja će se premijerno održati 12. ožujka. U predstavi glume Bojan Navojec, Daria Lorenci Flatz, Iva Mihalić, Igor Kovač, Milan Pleština i drugi.

”Ja se nadam da će me naši gledatelji i donatori vrednovati po kilaži pa ćemo skupiti puno novaca i tako da nemojte štediti na meni. Sve je to za Petrinju” rekao je popularni tv voditelj Zoran Šprajc za RTL Danas.

”Vi samo trebate izabrati osobu iz javnog života sa kojom želite biti u društvu, licitirati za nju i 25. ožujka sjediti s tom osobom u loži Hrvatskog narodnog kazališta” rekla je Ana Begić Tahiri za RTL Danas.

(Izvor: Unsplash.com)