Polidor – obiteljski kamp u Istri koji možete posjetiti tijekom cijele godine

Posjetili smo Polidor – obiteljski kamp na zapadnoj obali Istre, u neposrednoj blizini malog turističkog mjesta Funtana. Otvoren u srpnju 2015. godine,  gostima nudi smještaj na prostranim parcelama opremljenima strujom i vodom, ograđenima zelenilom. Također,  gosti mogu birati  i boravak u mobilnim kućicama – comfort i pet friendly s prostranim terasama i osiguranim parkingom, ili u luksuznim glamping šatorima.

Na prostoru kampa nalaze se recepcija, restoran, bazen, pool bar, dječje igralište  te višenamjenska zgrada sa sanitarnim čvorom i prostorija za zajedničko druženje za tristotinjak gostiju koliko ukupno kamp može primiti.

 

Ono što nas je kod ovog kampa posebno oduševilo je način razmišljanja vlasnika kampa – za njih motiv dolaska turista nije sunce i more, što je i dan danas najviše zastupljeno već doživljaj u destinaciji. Polidor uspješno gradi model kojim animira i angažira posjetitelje pružajući im autentičnu vrijednost, gradeći specifične teme destinacije kroz različitost ponude koji u sinergiji sa lokalnim poduzetnicima u okružju  nudi. Naime, Polidor uspješno prkosi najvećem neprijatelju hrvatskog turizma – sezonalnosti poslujući tijekom cijele godine.

Iako je ljeti fokus gostiju na moru, mnogobrojnim pješačkim i biciklističkim stazama u blizini te zabavi koju pruža iznimno popularan istoimeni beach bar nedaleko kampa, boraveći u kampu van sezone imat ćete prilike iskoristiti sve što se nudi u okolici jer će vam ljubazno osoblje kampa već pri dolasku ponuditi dodatne sadržaje: vinsku turu u okolici, fish piknik, ribolov ili, ukoliko ste sa djecom odlazak u Dinopark, tematski show park u Funtani .

Pomičući se prema trendu jačanja odnosa sa drugim industrijama, s ciljem mijenjanja načina na koji se turizam stara i komunicira te izraženom integracijom turističkog proizvoda sa gastronomijom ili umjetničkim i zabavnim praksama koju kamp provodi, Polidor je, čini se našao dobitnu  kombinaciju za cjelogodišnji turizam što je svakako temelj planova budućnosti istarskog turizma.