”Poljubac za zbogom” novi je singl i spot Tine Vukov

Novi singl i spot Tine Vukov obrada je još jednog evergreena ”Poljubac za zbogom”. Riječ je o prepjevu talijanske pjesme ”Un bacio sulla fronte” Ive Zanicchi koju je u hrvatskoj verziji otpjevala Maruška Kalogjera 1969. godine.

“Već jako dugo volim originalnu verziju ove pjesme i kad sam pronašla prepjev znala sam da je to pjesma koju želim na novom albumu. Zvonimir Dusper napravio je odličan i moderan aranžman, ali je zadržao duh originala, a Filip Gržinčić je ponovo zaslužan za odličan spot. Theo Decanziani nam je velikodušno ustupio predivnu Villu Ružić i to je definitivno jedna od najljepših lokacija na kojoj sam snimala. Baš sam uživala u ambijentu. Styling sam osmislila uz pomoć mame, a za moj potpuni izgled zaslužne su Maja Zatezalo (make up) i Ina Kovač (frizura)”, rekla je Tina.

Krajem prošle godine Tina Vukov je objavila singl i spot ”Još samo večeras”, obradu velikog hita barda hrvatske glazbe Drage Diklića čime je prekinula četverogodišnju stanku i najavila novi studijski album. Na njemu će se naći obrade hitova velikana hrvatske zabavne glazbe.

(Izvor: Croatia Records)