Popularna glumica Nada Abrus u Art Caffeu kod Borisa Homovca, 08. travnja 2021.

Glumica Nada Abrus gostuje u Art Caffeu Borisa Homovca u četvrtak, 08. travnja, u 18:30 sati, te u subotu, 10. travnja, u 23:00 sata na Z1 televiziji, te prema rasporedu na programima Tv Jadran, Trend tv, Prigostka  Tv, Šibenik Tv, Radio televizija HB, Vinkovačka plava Tv. Također, emisija će nakon premijernog emitiranja biti objavljena na YouTube kanalu Art Caffea.

Prvakinja kazališta Komedija, popularna filmska i televizijska glumica, iskreno progovara o tome zašto je za proslavu velikog jubileja – 50 godina karijere – odabrala komad u kojemu igra ostarjelu prostitutku, zašto su joj veliki filmski redatelji, poput Vrdoljaka, Bulajića, Papića,  uvijek davali uloge u kojima im je bilo važnije kako izgleda te kako ju je otkrio Zafranović i povjerio joj glavnu ulogu u filmu još kao maloljetnici. 

Prisjeća se manekenske karijere i koliko joj je štetila kao mladoj glumici, kako je snimila scenu seksa s Ljubišom Samardžićem u erotskom filmu, zakopčana do grla, govori o iskustvu samohrane majke sina Luke, koji je danas uspješan poduzetnik, odnosu prema rodnom Splitu, otkriva zašto nije bila miljenica Vlade Štefančića i kako ju je spasio Zlatko Vitez.

Otkriva i tajnu sjajnog izgleda na kojemu joj zavide znatno mlađe kolegice, estetskim zahvatima i ponudi da napokon snimi filmsku ulogu u kojoj će pokazati životnu i glumačku zrelost.