Posebno izdanje ovogodišnjeg CMC festivala

Sukladno epidemiološkoj situaciji ovogodišnji, 12. po redu CMC festival Vodice 2020. powered by Calzedonia po prvi put bit će održan putem televizijskih ekrana. Posebno izdanje najvećeg festivala domaće glazbe gledatelji će moći pratiti na CMC televiziji u subotu, 5. rujna s početkom u 20 sati.

Kako navode organizatori, s obzirom da svake godine festival uživo gledaju čak i deseci tisuća posjetitelja, kako se ne bi ugrozila njihova sigurnost, kao i sigurnost svih izvođača, tehničke ekipe i ostalih ljudi iz organizacije, CMC televizija kao organizator i Grad Vodice kao glavni partner odlučili su da ove godine festival neće biti održan kako je to bilo uobičajeno proteklih godina.

Ovakvo revijalno izdanje festivala koje možete gledati na CMC televiziji  najbolja je i najsigurnija opcija u zdravstveno dosta nesigurno vrijeme, a organizatori su uvjereni kako će sljedeće godine 13. izdanje CMC festivala biti upriličeno u svojem najboljem obliku uz desetke tisuća posjetitelja, veliki broj izvođača, sjajne koncerte i najbolje partyje. Zahvaljujemo svima na porukama podrške i konstantnim upitima oko festivala što samo pokazuje kako je CMC festival jedna od najpoželjnijih glazbenih destinacija na Jadranu svakoga ljeta. U nadi da ćemo se dogodine u Vodicama svi zajedno okupiti i proslaviti 13 godina festivala, još jednom vas pozivamo da nam se priključite u posebnom izdanju ovogodišnjeg festivala, u subotu 5. rujna na CMC televiziji od 20 sati. – navodi se na mrežnoj stranici CMC festivala.(http://cmc.com.hr/cmc-festival-vodice-2020-powered-by-calzedonia-ove-godine-u-drugacijem-izdanju/?fbclid=IwAR0xpRDpIia9ZawQ1fnpr0GPpRl9uW-KzAFwvJM-Qz9aNmbqqo7Umq08vIg)