Posljednja uloga Daniela Craiga kao agenta 007!

”Za smrt nema vremena” ime je najnovijeg filma o kulturnom tajnom agentu Jamesu Bondu. Film je prije samo nekoliko dana stigao na velika platna i imao svoju svjetsku premijeru.

Umirovljeni Bond nalazi se na odmoru, no kao i obično njegov je odmor vrlo kratkog vijeka. Njegov dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter traži pomoć u borbi protiv nepoznatog i misterioznog zločinca koji posjeduje opasnu novu tehnologiju. U potrazi za ubojicom, Bondu pomažu dva snažna ženska lika, agentica Nomi koja je zamjenila njegovu ulogu u tajnoj služi i mlada agentica Paloma koja radi za CIA. Kao i u prethodnim filmovima, ni u najnovijem nastavku nije nedostajalo uzbudljive akcije, sarkastičnog humora i napetih trenutaka.

Ulogu šarmantnog tajnog agenta britanske tajne službe MI6 po peti je put utjelovio Daniel Craig. Ujedno je ovo i posljednji nastavak u kojem Craig glumi Jamesa Bonda, a već postoje nagađanja o tome tko bi ga mogao naslijediti. U filmu također glume i Rami Malek, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rorry Kinnear, Ana de Armas i mnogi drugi. Film je sniman u Londonu, Italiji, Jamajci i Norveškoj, a producenti su oduševljeni povratkom Bonda na Jamajku budući da je tamo pisac Ian Fleming 1953. godine stvorio popularnog tajnog agenta.

(Izvor fotografije: YouTube screenshot)