Povratak korijenima Nine Kraljić

Koncertom “Rijeka – Back to the roots” koji će se održati 25. lipnja u Bunkeru u Samoboru, vrhunska glazbenica Nina Kraljić će, nakon duljeg perioda, ponovno nastupiti uživo pred publikom u Samoboru. To prilikom Nina će predstaviti svoje novo umjetničko rađanje zbog kojeg je odabrala i novo ime – Alkonost of Balkan.

Uz Ninu će nastupiti Miroslav Gugić na gitari i Ivan Judaš na handpanu i djembama. Koncertom u Samoboru ova vrhunska vokalistica prisjetit će se samih početaka s već legendarnim izvedbama iz The Voicea te prvim singlom Zaljuljali smo svijet, a publiku će razveseliti i novijim pjesama te osebujnim obradama po kojima je poznata. Nina je pripremila i presjek etno i filmske glazbe, žanrova koji su joj oduvijek bili nadraži, a posebno mjesto u programu zauzet će pjesma Rijeka koja označava novi početak njenog stvaranja i usmjerenje prema etno i ambijentalnoj glazbi pod umjetničkim nazivom Alkonost of Balkan.

Koncert Nine Kraljić “Rijeka – Back to the roots” sufinanciran je putem natječaja „Jer svirati se mora“, provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija te Hrvatske glazbene unije, a biti će održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH .

Ulaznice, u izuzetno limitiranom kapacitetu možete kupiti putem prodajnog sustava Entrio, odnosno na njihovim prodajnim mjestima te putem linka.