Poznati su izvođači Sea Star Festivala koji će se održati 2022. godine!

Organizatori Sea Star festivala, u suradnji sa izvođačima i partnerima, zbog trenutne situacije sa pandemijom koronavirusa, odlučili su prebaciti festival za sljedeću godinu. Kako bi utješili publiku, potvrdili su nastupe svjetski poznatih zvijezda koji će nastupiti u laguni Stella Maris u Umagu.

Publiku će 27. i 28. svibnja 2022. godine zabavljati popularni Cypress Hill, Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, Umek, Vojko V, Kuku$ i mnogi drugi. 

”Nakon više od godine festivalske tišine nadali smo se Sea Starovom povratku u 2021., ali za ponovni susret s Umagom i Istrom morat ćemo pričekati još malo. Srećom, kraj pandemiji je sad jasno vidljiv i to ćemo najbolje osjetiti slaveći život ovog srpnja na velikoj proslavi 20. godišnjice EXIT-a na Petrovaradinskoj tvrđavi. Izuzetno nam je drago što smo uspjeli re-bookirati sve headlinere za 2022., ali tu novim imenima nije kraj!” poručili su iz organizacije.

Ulaznice, smještaj i prijevoz kupljen za ovu godinu vrijedit će i za sljedeću, a ukoliko vam ulaznice za sljedeću godinu ne odgovaraju, možete ostvariti povrat novca. Više informacija potražite na službenoj stranici festivala.

(Izvor fotografije: Pexels.com)