Pridružite se jedinstvenom adventskom programu ZKM-a u srcu grada

Kultna zagrebačka adresa, atrij Zagrebačkog kazališta mladih u Teslinoj 7, postaje nova adventska lokacija u srcu grada na kojoj ćete istinski uživati u spoju izvrsne glazbe i kazališta. 

Opustite se u dobrom društvu uz glazbu kvarteta At Ease, kojega čine dobitnici Porina Željka Veverec (vokal) i Toni Starešinić (klavijature) te Igor Dorotić (truba) i Đuro Dobranić (bubnjevi). Jazz je čarolija u kojoj ovih četvero začaranih glazbenika improvizira i poigrava se formama i temama.

Nakon koncerta uđite u kazalište i pogledajte neke od najvećih uspješnica sa ZKM-ova repertoara: Čarobnjaka iz Oza, predstavu u kojoj podjednako uživaju djeca i odrasli, Magellijevu Ja sam ona koja nisam za sve ljubitelje velikih priča, te novu predstavu Kamen u kojoj u naslovnim ulogama nastupaju dvije neponovljive kazališne dive, Doris Šarić Kukuljica i Mirjana Karanović.

Tijekom prosinca u navedenom razdoblju gledatelji će moći kupiti ulaznice po promotivnim cijenama za ZKM-ove predstave. Više informacija doznajte na blagajni kazališta.

Program:

5. prosinca

od 17,30 sati koncert kvarteta At Ease

u 19 sati predstava Čarobnjak iz Oza

11. prosinca

od 17,30 sati koncert kvarteta At Ease

u 19 sati predstava Čarobnjak iz Oza

16. prosinca

od 17,30 sati koncert kvarteta At Ease

u 19 sati predstava Ja sam ona koja nisam

28. prosinca
od 18,30 sati koncert kvarteta At Ease

u 20 sati predstava Kamen

Ulaz na koncerte je slobodan.

(Izvor, foto: ZKM press)