”Još jednom” novi je singl riječkog benda Projekt

Riječki bend “Projekt” nedavno je objavio dugoočekivani debitantski album “Zaustavi vrijeme”, koji je oduševio publiku i struku. S nestrpljenjem dočekali njihov novi singl “Još jednom” koji nastavlja niz izvrsnih autorskih pjesama “Zaustavi vrijeme”“10DODeset”,  “Daj” , “Gledaj kako letim” i “Blizu”.

Bend ”Projekt” osvježenje je na hrvatskoj glazbenoj sceni – radiofoničan pop-rock s inteligentnim, promišljenim, ponekad i pomalo provokativnim tekstovima, nošen čvrstom ritam sekcijom, melodičnim gitarama, vrhunskim vokalom te na nekim pjesmama dodatno “podebljan” klavirom, saksofonom, trombonom, udaraljkama, kontrabasom, violinom, harmonikom, klavijaturama i zborom. Iako Projekt svojim glazbenim izričajem, zanimljivim aranžmanima, širinom instrumenata te raznolikošću repertoara odudara od uobičajenih domaćih bendova, pjesme su im iznimno zarazne.

“The next big thing” riječke glazbene scene.piše o Projektu Novi list, a glazbeni kritičar Dubravko Jagatić u kritici za Nacional naglašava kako se radi o albumu s visokokvalitetnim pjesmama i napominje da kad bi bilo pravde hrvatski eter ispunio bi zvuk pjesama Projekta.
“Dok većina hrvatskih autora zna napraviti pjesmu, ali ne i hit, Projekt je snimio album s deset čistokrvnih pop rock hitova.” – jasan je Jagatić koji za frontmana i glavnog autora Projekta Andriju Zrinskog ima samo riječi hvale.

Novi singl “Još jednom” u radijski eter tako će i ovoga puta donesti pravu rock poslasticu koja će zasigurno pronaći put do publike. Pjesmu prati i zanimljiv animirani video spot riječkog umjetnika Josipa Jurasića.