Proslavite Majčin dan u Cinestaru uz poseban poklon!

Svake druge nedjelje u svibnju obilježava se Majčin dan i zahvaljuje majkama na njihovoj brizi, požrtvovnosti i ljubavi. Dan posvećen majkama slavi se od 1908. godine, nakon što je godinu dana ranije aktivistica Anna Marie Jarvis povodom druge godišnjice majčine smrti dijelila bijele karnfile drugim majkama i pokrenula inicijativu za državnim blagdanom.

Ove godine, kina Cinestar pripremila su poseban program posvećen majkama i njezinim kćerima, sinovima i drugim bliskim osobama. Naime, svakome tko dovede svoju majku u kino za Majčin dan, Cinestar daruje knjigu na poklon. Budući da je broj knjiga ograničen, rezervirajte svoje mjesto već danas i požurite u najbliže kino! U nastavku vam donosimo nekoliko filmova koji se trenutno nalaze na programu a više informacija potražite na linku.

”Oni koji mi žele smrt”

Napeti triler u kojem glume Angelina Jolie, Nicholas Hoult i Jon Bernthal, prati život tinejdžera koji spletom okolnosti postaje svjedok brutalnog ubojstva i ulazi u sustav zaštite svjedoka sa novim identitetom. Skriven je u kampu za problematične tinejdžere i pokušava izbjeći ubojice koji mu se opasno približavaju.

”Dani gnjeva”

Novi film redatelja Guya Ritchieja slijedi tajanstvenog zaštitara naziva H koji prevozi novac milijunske iznose u Los Angelesu. Tijekom pljačke vozila u kojem su prevozili novac, njegovi suradnici ostaju iznenađeni H-ovim vještinama i pitaju se tko je H zapravo i od kuda je došao.

”Prijatelji”

”Predivno. Film koji svijet sad treba.” – napisao je Stephen Saito (The Movable fest) o novoj drami redateljice Gabriele Cowperthwaite. Nakon vijesti koja im je promijenila život, obitelj Teague pronalazi podršku u najboljem prijatelju koji dolazi živjeti k njima kako bi im pomogao. Jedno pravo prijateljstvo zauvijek će im promjeniti život.

(Izvor fotografije: Freepik.com)