Prvi put u Hrvatskoj: popularni “Tame Impala” ovog ljeta u pulskoj Areni

Najavljen je jedan od najvećih koncerata u Hrvatskoj ove godine – Tame Impala koncert je koji nećete htjeti propustiti!

Prvi put u Hrvatskoj australski bend Tame Impala, koji je svojim novim zvukom napravio revoluciju u rocku, nastupit će u pulskoj Areni 17. kolovoza 2022.

Tame Impala psihodelični je glazbeni projekt australskog multiinstrumentalista Kevina Parkera. U svom studiju Parker piše, snima, izvodi i producira svu glazbu projekta Tame Impala. Na turneji bend čine Parker (gitara, vokal), Dominic Simper (gitara, sintisajzer), Jay Watson (sintisajzer, vokal, gitara), Cam Avery (bas gitara, vokal) i Julien Barbagallo (bubnjevi, vokal).

Osvojili su BRIT nagradu za najbolji međunarodni bend 2016. godine, a 2021. nominirani su za najbolji alternativni album – “The Slow Rush” i najbolju rock pjesmu za pjesmu – “Lost In Yesterday” na dodjeli Grammyja. Ovo je bila njihova treća nominacija za nagradu Grammy u kategoriji najboljeg alternativnog albuma, a prethodno su bili nominirani s “Currents” i “Lonerism”. “The Slow Rush” je također nominiran za dvije Billboard Music Awards i American Music Award (AMA).

Tame Impala posljednjih je godina predvodio brojne festivale, uključujući Splendor in the Grass, Coachella, Primavera, Lollapalooza, ACL i mnoge druge. Uz to, Parker je jedan od najutjecajnijih glazbenih glasova posljednjeg desetljeća. Kao pisac i producent, surađivao je s The Weekndom, Travisom Scottom, SZA-om, Lady Gagom, Markom Ronsonom, Kanyeom Westom, Kali Uchisom, Theophilusom Londonom, Miguelom, A$AP Rockyjem i mnogim drugima.

Cijene ulaznica kreću se od 300 do 550 kuna, a u prodaju kreću u ponedjeljak, 14. ožujka 2022. u 11 sati. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventima.

Cijena ulaznica je 550 kn za lođu, 500 kn za parket, 480 kn za tribinu i 300 kn za travnjak. Ograničenje ulaznica je 4 po narudžbi.

(Izvor, foto: Total-croatia-news.com)