Pula Music Week donosi najpoznatija imena house i techno glazbe, a očekuje se i preko 100.000 posjetitelja!

Pula Music Week će od 30. lipnja do 6. srpnja u Puli i okolici okupiti najbolja imena house i techno glazbe, upotpunjujući nezaboravno iskustvo sa “next-level” audiovizualnom produkcijom po danu i noći. Bez obzira na vaše želje, ovaj inovativni koncept Secret Project ponudit će ponešto za svakog ljubitelja underground glazbe.

Ovaj će višednevni spektakl povezivati ​​suvremenu umjetnost s povijesnim izgledom, okupljajući se u jednom od najstarijih europskih amfiteatara i jednom od jedinih s četiri zida koja su još dobro očuvana. Kao blještavi komad Pule, nema sumnje da će ovaj događaj biti jedan od najunikatnijih i najnezaboravnijih u festivalskom krugu ove godine. Iza festivala stoje promotorske kuće ALDA i Insomniac pod nazivom Secret Project, a ovaj brend za događaje već je stekao svjetski poznatu reputaciju s događanjima u mjestima kao što su LA, Miami, Amsterdam, itd.

Početak festivala u Puli obilježit će audio vizualni spektakl kao potpis promotora Alde i Insomniaca nastupom južnokorejska atrakcija Peggy Gou. Nakon toga će nastupiti najveća svjetska DJ zvijezda iz naših krajeva Solomun, koji je trenutno i jedan od najpopularnijih izvođača ovog žanra. Naredne dane Festivala upotpunit će slavni britanski producentski duo Disclosure i Tale Of Us koji nastupaju tijekom vikenda 2. i 3. srpnja. Za nastavak besprijekornog glazbenog vikenda pobrinut će se dodatni izvođači na dodatnim lokacijama u Puli i diljem Istre.

U ponedjeljak 4. srpnja u Areni nastupa Boris Brejcha koji će zasigurno ostaviti svoj prepoznatljivi minimalistički trag na debitantskom izdanju festivala. Dan nakon slijedi izvedba Charlotte de Witte, a kao šlag na tortu slijedi spektakl posljednjeg dana događanja u Puli kada posjetitelje očekuje nastup Black Coffee-a koji je prošle godine nominiran za Grammy-ja u kategoriji najboljeg plesnog albuma.

Više informacija i ulaznice potražite na www.pulamusicweek.com.

(Foto: PMW fb)

Community Verified icon

Community Verified icon

Community Verified icon