Rap pjevač Target objavio je novi spot i album

Nakon 25 godina rap karijere koje je proslavio s mixtapeom, Target je objavio 6. solo materijal nazivom „Krhko je znanje“ pokušavajući svojim prepoznatljivim rimama u “mladi gospar” stilu konkurirati zahtjevima novopečenih rapera i trap zvuku.

Objavu digitalnog albuma prati i novi spot za prvi singl „Kako spada“ kojeg je režirao Mislav Peta Petek.

Teme na albumu ovoga su puta posvećene hip hop kulturi koju Target čuva i modernizira repajući o vještini repanja: „Na “K’j ti je” s Danteom i naslovnoj traci “Krhko je znanje”, rapam o promjeni pisanja RAP glazbe sa “e” (rep, reperi) na “Mic masta T” ili u bettle stvarima kao “Opet smo u formi 2” s Crneem i “Osjećaj me prati”.  Pjesmu „Osjećaj me prati“  je producirao mladi sedamnaestogodišnji SYRS iz Xillersa, zg srednjoškolske grupacije u kojoj upotrebljava poznati refren legende zag rapa Renmana. Na “Mane štani” u produkciji Dulee iz Morske Sobote (Slo)  se obračunavam se s “nekulturom” ponekih trap izvođača.“, priča Target.

Mladi gospar odlučio se napraviti novi album nakon izlaska pjesme s karlovačkim producentom Stacom (Zakon braće) gdje je u freestyle stilu pozvao “prave” hip hopere na lojalnost te je zaredao lirike koje svjesno govore o važnosti hip hopa na globalnom planu. Iako preferira boom bap stil produkcije, na albumu se nalaze i stvari “Daleko od bratstva” sa Suicidalom i “Bez pameti” s General Woom s kojima Target u trap stilu dopire do svijesti slušatelja tvrdeći da je znanje ponekad stvarno krhko.

(Izvor: Menart)