Rapski grdelin sa samo šesnaest godina kreće u osvajanje domaće glazbene scene

Dino Guščić, šesnaestogodi rapski grdelin iznimnog talenta na početku je svoje profesionalne karijere. Ovaj izuzetni teenager osim što sjajno pjeva,  svira harmoniku, pleše u folkloru, a velika mu je želja pjevati u klapi, po uzoru na svog oca, a što je, s obzirom na izrazite vokalne sposobnosti koje je pokazao u RTL-ovom showu Zvjezdice,  vrlo ostvarivo.

Sa svojim prvim singlom „Čekam jutro“ Dino  kreće na putovanje koje će za njega biti, prema svemu sudeći, obasjano najvećim svjetlima reflektora. Pjesma označava početak suradnje s Croatia Recordsom, ali i sjajnim glazbenikom Andrejem Babićem, vođom benda Markiz koji stoji iza brojnih hitova. Andrej je skladao glazbu na tekst rapsko-zagrebačkog književnika Krešimira Butkovića, dok je zajedno s producentom Ivanom Božanićem radio aranžman.

Videospot potpisuje Mario Borščak, a snimljen je u cijelosti na Rabu te se uz Dinu u njemu pojavljuje Kraljica Hrvatske, Maja Lončarević koja je također s Raba.

Dino Guščić već sada ima sjajne vokalne predispozicije što ne čudi jer je već primijećen u RTL-ovom showu Zvjezdice gdje je došao do finala.
“Otkad sam krenuo na ovaj glazbeni put uvijek sam imao jasan cilj, baviti se glazbom i doći do uspjeha.”, kaže Dino koji je počeo pjevati s tri ili četiri godine uz oca i djeda koji su pjevali u klapi, te je uspješno završio osnovnu glazbenu školu. Suradnju s Andrejem Babićem opisuje kao jedno novo i predivno iskustvo koje ga je odvelo do novih poznanstava.

U prilogu pogledajte prvi singlovog izuzetnog šesnaestogodišnjaka.

Info & photo: Croatia records