Redatelj Robert Bošković potpisao ugovor s Netflixom

Poznati hrvatski glumac i redatelj Robet Bošković već dugi niz godina niže poslovne uspjehe, a najnoviji uspjeh povezan je sa streaming servisom Netflix za koji je Bošković imenovan redateljem sinkronizacije za hrvatsko tržište.

”Danas je službeno. Serija ‘Izzyn svijet koala’ na kojom smo radili je izašla na Netflixu. Ja sam nakon slanja životopisa i probnih snimanja izabran sam za redatelja sinkronizacije. To dolazi s velikom odgovornosti. U suradnji sa Studiom VIS – NET radimo audicije, voice testove i dogovaramo razne stvari za hrvatsko tržište. U tom pogledu cijeli projekt je na neki način na mojim leđima. Odgovoran sam za sate, ljude i kvalitetu, a standardi su jako visoki počevši od toga da naglasci moraju biti književni osim ako serija drukčije traži. Onda se taj dijalekt mora slati na odobrenje i napraviti tako da se koristi više njih, a ne samo jedan” rekao je za DuList Bošković.

Poznati dubrovački glumac sa zagrebačkom adresom, prije sedam godina prvi put se okušao u režiji. U kratkom je vremenu izgradio je prepoznatljiv redateljski rukopis. Njegovi projekti redom osvajaju nagrade te izvrsne kritike struke i publike. Osim kao redatelj, Bošković je poznat i po glumačkim ostvarenjima u velikom broju hrvatskih filmova, serija i kazališnih predstava.

(Izvor fotografije: Unsplash.com)