Retro priča Tine Vukov u pjesmi “Taj beguin”

Novim singlom i spotom “Taj beguin” Tina Vukov nastavlja svoju retro priču. Ovo je treći klasik koji je u Tininoj izvedbi dobio jednu novu romantičnu obradu. Nakon Diklićevog hita “Još samo večeras” te talijanske pjesme “Un bacio sulla fronte” Ive Zanicchi, koju je na hrvatskom jeziku prvi puta otpjevala Maruška Kalogjera, treća obrada je “Begin the beguine” Cola Portera. Hrvatski prepjev ove pjesme napisali su Hrvoje Dusper i Zvonimir Dusper koji stoji i iza ovog aranžmana.

“Pjesmu u originalnoj engleskoj verziji ‘Begin the beguine’ otkrila sam davno i zavoljela njezin romantični, ali veseli ugođaj, onaj koji potiče na maštanje. Bio mi je poseban gušt napraviti hrvatski prepjev jer ga je napisao i pjevao Hrvoje Dusper u svojim mladim danima, a moja je prva zabilježena snimka tog teksta. Imam osjećaj kao da sam na taj način malim dijelom ukomponirala u taj glazbeni period koji mi je posebna strast”, rekla je Tina.

Zanimljiv crno-bijeli lyrics video nastao je u produkciji Crorec Digitala u koji su se savršeno uklopile slike Tine Vukov.

Foto: Domagoj Barić

Izvor: CR press