Rođendan, nova pjesma Medee, s potpisom autora Mire Buljana i Nenada Ninčevića

Medea, mlada riječka pjevačica dokazanih vokalnih sposobnosti, objavila je pjesmu Rođendan kojom nastavlja koračati prema prvom studijskom albumu. Iako još uvijek pohađa klasičnu gimnaziju, a paralelno i srednju glazbenu školu, uspijeva raditi na glazbenoj karijeri.  Nakon dueta s izvrsnim Damirom Kedžom »Ne mogu iz dana u noć«, talentirana Medea je pjesmom »Moja je ljubav plava« uspješno debitirala na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku i potom osvojila vrijednu nagradu na festivalu Prvi glas Zagorja

Na novom singlu potpise su ostavili Miro Buljan, koji je radio glazbu, Nenad Ninčević, autor stihova, te Ivan Popeskić, aranžer i producent.

“Do sada sam upoznala puno autorskih timova, s nekima sam i surađivala, no ova suradnja je nešto što sam čekala već duže vrijeme. Miro, osim što je izvrstan autor mnogih hitova, radi glazbu kakvu ja i privatno slušam i volim, tako da čim sam čula demo pjesme ‘Rođendan’ to je bilo to. Već u prvim taktovima sam je u potpunosti osjetila, dok mi je za neke pjesme trebalo više vremena da mi ‘legnu’. Ova pjesma je drukčija nego moje prijašnje pjesme, ima nešto u njoj što dovodi do neke navale energije u meni i što me tjera da maksimalno vjerujem u nju. Ne mogu to u potpunosti objasniti. Svi koji su radili na ovoj pjesmi zaslužni su za ovaj neopisiv osjećaj u meni. Jedva čekam reakcije publike na pjesmu i nadam se da će prepoznati isto ono što sam i ja prepoznala u njoj prije nekoliko mjeseci”, rekla je Medea.

Video spot sniman u Opatiji prati priču i emociju spota, a glavne uloge tumače glumac Dario Čoso i Medea. Kamerman Mladen Đaković zabilježio je sjajne kadrove, dok se za produkciju pobrinuo Hugo Vojak iz REDesign Films studija.

Info & photo: Croatia records