Roman prvijenac Marilene Dužman dostupan u Hrvatskoj knjižnici za slijepe

Gdje mi je psihijatrica? roman prvijenac Marilene Dužman, odsad je dostupan i u Hrvatskoj knjižnici za slijepe kao audio knjiga!

Roman u kojem se jednoj majci preko noći ruši svijet,  u isti mah čitatelja rastužuje i krijepi, ohrabruje i plaši, a čita se u dahu kao kakav napeti krimić. U zvučnom pak izdanju, pod editorskom palicom Zvonka Jurčića kroz priču o Marijani, Goranu i Ani, bivšim supružnicima i novoj, puno mlađoj djevojci slušatelje vodi glas  Martine Miljak .

Popularnost audio knjiga

Audio knjige zadnjih godina postaju iznimno popularan i najbrže rastući segment u izdavaštvu. Hrvatska knjižnica za slijepe, koja ima 4000 naslova  prati nova izdanja na tržištu, koristeći mogućnosti novih tehnologija kako bi svojim korisnicima ponudila što brojniji i pristupačan sadržaj. No, još uvijek nedostatan broj naslova koji može zadovoljiti potrebe slijepih i slabovidnih osoba.

Stoga je ovaj hvalevrijedan potez autorice i više nego vrijedan pažnje.

Gdje mi je psihijatrica?, prvi je roman Marilene Dužman koji je svjetlo dana ugledao 2019. godine  i autoricu uveo u svijet pisanja knjige. Izvrsni  feedback čitatelja potaknuo je Marilenu da do danas napiše još pet naslova koji redom osvajaju srca čitatelja diljem Hrvatske, ali i inozemstva.