Samo jedna je Dalmacija – novi duet Mladena Grdovića i Nine Donelli

Jedan od najpopularnijih hrvatskih izvođača zabavne glazbe, Mladen Grdović, udružio je glas sa slovenskom pop zvijezdom Ninom Donelli i premijerno predstavio novi hit –  Samo jedna je Dalmacija. Zajedničku pjesmu, napisao je Dušan Bačić, a Mladen i Nina po prvi put će je izvesti na CMC festivalu u Vodicama 5. rujna.

Pozornica ovogodišnjeg CMC festivala bit će idealna prilika Mladenu i Nini  da pjesmu predstave obožavateljima dalmatinske pjesme, čiji spot je pod redateljskom palicom slovenskog redatelja Roka Mavera snimljen  na našoj Jadranskoj obali, u gradovima Zadru, Sukošanu i Ninu .

Mladen Grdović ove je godine proslavio 40 godina karijere koncertom u Zadru gdje je otpjevao najveće hitove. Tom prilikom Mladenu je uručeno dijamantno priznanje za odličnu prodaju njegovog trostrukog box seta 50 originalnih pjesama.

Nina Donelli, slovenska pop pjevačica, od samog početka karijere surađuje s glazbenicima iz Hrvatske što se pokazalo kao dobitna kombinacija jer su suradnjama nastali brojni hitovi. Sigurni smo da će isto ponoviti i s novim duetom ”Samo jedna je Dalmacija”.

Izvor fotografije: Croatia Records