Sara Renar objavila novi album zanimljivog naziva ”Šuti i pjevaj”

Na Dan žena i njezin rođendan, Sara Renar objavila je novi studijski album zanimljivog naziva “Šuti i pjevaj” što daje naslutiti kako iza njega stoji vrlo važna poruka. I jest tako, ovo je njezin najoptimističniji, ali i najmračniji album koji se sastoji od devet pjesama, do sada objavljenih “Šuti i pjevaj”, “Kapital” feat. Playground Hustle i “Medeja”, nove albumske verzije singla “Držali smo se za ruke”, nove verzije pjesme “Marija budi oprezna”, te potpuno nove “Hana je već dugo budna”, “U što ti vjeruješ”, “Mlad kao mi” i “Epilog”.

Devet je to vrlo različitih pjesama u kojima se, u eklektičnom spoju elektroničke glazbe i kantautorskog izričaja, isprepliću teme položaja žene u društvu, religije, umjetnosti, ali i ljubavnih, prijateljskih i ekonomskih odnosa.

“Ovo svakako nije album koji se želi pod svaku cijenu svidjeti, često progovara vrlo eksplicitno i ne podilazi slušatelju. Međutim ovo je ujedno album gdje se možda najviše i najranjivije otvaram do sada. Od prvog singla do danas naši su životi doživjeli tektonske pomake i htjela sam napraviti album koji i zvučno i lirički obuhvaća to ludilo, strah i nadu”, rekla je Sara Renar koja je danas album objavila na svim streaming servisima, a za mjesec dana bit će objavljen i na CD-u. No, već od danas moguće su prednarudžbe CD-a putem webshopa Croatia Recordsa i prvih 20 kupaca dobit će potpisani primjerak albuma, a s obzirom da je ovo tjedan u kojem obilježavamo Dan žena, ako se odlučite za kupnju ovog CD-a dobivate popust od 20 posto na sva izdanja u vašoj košarici, izuzev onih od glazbenica. Cijena albuma je 79 kuna.

(Izvor: Croatia Records)