“Savjet odozgo”, novi singl i spot Lane.S

Album “Avantura” multiinstrumentalistice i kantautorice Lane.S publika je imala prilike već dobro upoznati. S nekoliko jakih autorskih pjesama Lana.S pokazala je i svoj izvođački potencijal. Nakon singlova “Naš svijet”, “Sigurno u treću”, “Zaboravi na nas”, “Uzmi me”, novi Lanin singl i spot zove se “Savjet odozgo”. Ova pjesma ima za nju veliko značenje jer ju je posvetila svom ocu.

“Pjesma je nastala nakon šoka koji je uslijedio kad je moj otac, s kojim sam bila iznimno povezana, iznenada preminuo. Dva mjeseca poslije došla sam u njegovu kuću u Svetoj Jani i okružena njegovim stvarima i sjećanjima koja su navirala napisala sam ovu pjesmu. To je jedini tekst u kojem nikad nisam promijenila niti jednu riječ, a svaki stih vezan je uz naš odnos. To je ujedno i moja prva pjesma koju sam napisala i nakon koje sam odlučila mnoge svoje misli i događaje pretočiti u stihove. To je bila svojevrsna terapija za mene. Spot smo snimili u toj istoj kući, a na dan snimanja je baš pao i snijeg tako da je sve nekako vezano uz ovo vrijeme godine kad se svi s posebnom pažnjom prisjećamo dragih osoba kojih više nema”, objasnila je Lana.

Spot je režirao Goran Arbanas, redatelj i nekoliko prethodnih Laninin spotova, a ovu dirljivu pjesmu su kroz slike uz Lanu oživjeli i glumci Elin Sipos Očić i Armando Filipi.

(Izvor, foto: CR press)