Serija ”The Innocent” osvojila je gledatelje diljem svijeta

”Money Heist”, ”Bridgerton”, ”The Queen’s Gambit” i ”Emily in Paris” samo su neke od Netflixovih uspješnica koje su u kratkom roku osvojile gledatelje diljem svijeta. Najpoznatiji streaming servis na svijetu svakog mjeseca broji sve veći broj korisnika koji uživaju u njegovim pogodnostima.

Ovoga puta gledatelje je oduševila španjolska serija ”The Innocent” koja se već tjednima nalazi na vrhu najgledanijih serija. Nova miniserija objedinjuje elemente trilera, drame i misterije a temelji se na istoimenom romanu Harlan Cobena.

Glavni lik je student Mateo kojeg glumi Mario Casas, obožavateljicama poznat po ulozi u filmu ”Tri metra iznad neba”. U neočekivanoj uličnoj borbi Mateo nehotice ubije čovjeka i zbog toga završi u zatvoru. U zatvoru doživljava transformaciju, ali se i upleće u brojne spletke koje će ga pratiti kada izađe iz zatvora. Tijekom jednog dopusta iz zatvora upoznaje prelijepu Oliviju, koju glumi Aura Garrido. Nakon izlaska iz zatvora, Mateo se zapošljava u obiteljskoj odvjetničkoj firmi i počinje novi život. Nesretnim događajem cijela njegova obitelj stradava, a on ostaje sam sa Olivijom sa kojom mora obnoviti odnos. Jednog dana, Mateo počinje primati neobjašnjive poruke i pozive vezane uz Oliviju… kako će njihova veza završiti? Saznajte u novoj Netflixovoj seriji.

(Izvor fotografije: Instagram screenshot/ Yaowang1218)