Sjajan novi spot Rade Šerbedžije i najava prvog virtualnog koncerta

Glumci Goran Bogdan i Rade Šerbedžija ostvarili su sjajnu suradnju i izazvali veliko zanimanje javnosti u novom spot ”Govorila je tako tiho, tiho, tiho”. Iako su prijatelji, legendarni glumac Rade Šerbedžija po prvi je put bio na setu s Goranom Bogdanom kojemu je Lenka Udovečki, redateljica spota, namijenila glavnu ulogu.
Interijer zagrebačkog kafića ”Thalia” savršeno je odgovarao Lenkinoj zamisli u kojem se odvija jedan dio radnje spota dok su ljubavna priča para i njihovi sretni trenutci prikazani crno-bijelim kadrovima. Sam spot daje naslutiti što se zapravo dogodilo, ali zaključak ostaje i na mašti samog gledatelja.

Zanimljivo da je u ovom spotu Rade Šerbedžija imao epizodnu ulogu. Pojavio se nakratko na samom početku videa u ulozi šankera za koju kaže nije trebao neku posebnu pripremu, a da su glumci u spotu i redateljica savršeno prenijeli emociju pjesmu čiji je autor Damir Urban, što pokazuju brojne pohvale na YouTube-u.

Album “Ne okreći se sine”, objavljen krajem prošle godine, vrlo brzo se našao na samom vrhu najprodavanijih domaćih albuma te je dobio visoke ocjene glazbenih kritičara. Album sadrži ljubavne pjesme, one u kojima se isprepliću emocije, nada, čežnja, bol, od nekih starih pjesama Radinih prijatelja snimljenih u novih aranžmanima poput Arsenove “Otkako te ne volim” te novih pjesama.

U želji da ih većinu s novog albuma predstavi uživo, Rade Šerbedžija najavio je i svoj prvi virtualni koncert početakom travnja. Njegovi koncerti istinski su užitak, a posljednji koji je održao bio je u prosincu prošle godine u Opatiji. Stoga najava Šerbedžijinog virtualnog koncerta itekako veseli njegovu brojnu publiku koja će ovog puta istovremeno na svim kontinentima uživati u pjesmama jednog od najvećih glumaca s ovih prostora.

(Izvor: Croatia Records)