Stancija Stare staze – unikatna zelena oaza na istočnoj obali Istre za Vaš dan iz snova

Opće je poznato da Istra svojim potencijalom i mogućnostima visoko konkurira na tržištu destinacijskih vjenčanja  te predstavlja savršeno mjesto za izreći sudbonosno “da” kako za lokalno stanovništvo tako i za inozemne goste. Istarski poluotok predstavlja  neodoljivu kombinaciju predivne prirode, idealne klime, nevjerojatne kulise na istarskim vidikovcima ili šarmantnim lokacijama uz more, ljubaznih domaćina te hrane i vina vrhunske klase.

U potrazi za idealnim mjestom za izreći jednostavno „da“ put nas je odveo na jednu od najpopularnijih lokacija za vjenčanja u zadnjih nekoliko godina  na području popularne „Hrvatske Toskane“.  Na istočnoj obali Istarskog poluotoka, na svojih 11.000 m2, izolirano od gradske vreve, u blizini Labina, udaljeno svega pedeset kilometara od Rijeke i Pule, smjestilo se čarobno imanje – Stancija Stare staze

Stara lokacija, no posve novo moderno ruho, dobila je nakon dvadeset godina, 2014. godine. Rustikalno uređena istarska konoba koja odiše toplinom, sala za vjenčanja, bazen, zeleni park, prostor u kojem se interijer i eksterijer savršeno uklapaju, idealno je mjesto za potpuni doživljaj i vjenčanje u prirodi. Destinacija  je to idealna za boho, rustic, shabby shic, vintage ili romantično vjenčanje gdje mnoštvo personiliziranih detalja garantira jedinstveno iskustvo mladenaca koji svoj dan u cijelosti žele prilagoditi sebi.

Sala uređena u modernom stilu kapaciteta je sjedenja do ukupno 130 osoba, što istu čini idealnom ne samo za vjenčanja već i za domjenke, poslovne evente i bilo koje veće događanje.  Uz samostalni objekt sale veličine 300m2, smjestio se bazen kao idealna pozicija za potpuni doživljaj i uživanje u prirodnom okruženju u cocktail-u dobrodošlice. Park površine 2500 m2 idealna je lokacija za organizaciju ceremonije na otvorenom za mladence koji razmišljaju drugačije i žele atmosferu koja će svima svima ostati u sjećanju, a njihov dan učiniti jedinstvenim i nezaboravnim

Osoblje Stancije sa dugogodišnjim iskustvom te vrhunskim timom stručnjaka stoji Vam na raspolaganju za savjete pri izradi protokola, te zajedno sa Vama pomno promišlja i dogovara najljepši dan, pažljivo osluškujući Vaše ideje i  želje.

Uz vrhunsku uslugu, u Stanciji možete zaboraviti na klasiku. Domaće namirnice, pomno birana „materia prima“ lokalnih proizvođača i OPG-ova , a sve s neodoljivim potpisom vrsnog kuhara Denisa Benkovića  zadovoljit će i najzahtjevnije gurmane.

Stancija Stare staze, mjesto je gdje svaka Vaša želja s lakoćom postaje stvarnost. Zelena oaza, sama je po sebi magična, a doda li se k tome red starinskih kamenih kućica  te prekrasna panorama na padine Učke, kao savršena kulisa za romantične fotografije Vašeg dana iz snova, ona postaje jedno od najljepših lokacija za vjenčanje u Istri.

 

Photo: Stancija Stare Stare