Svjetski hit ”Watermelon Sugar” u izvedbi Franke

U vrijeme kada su otkazani koncerti, festivali, međunarodne suradnje i svijet funkcionira po ‘novom normalnom’, Franka se udružila s renomiranim imenima svjetske glazbene scene kako bi publici i fanovima ponovno poklonila glazbenu pozitivu: “Watermelon Sugar Harryja Stylesa svjetski je glazbeni hit koji se nekako konstantno provlačio mojim listama za slušanje i uvijek bi unio pozitivu u svaki moj dan. Odlučila sam ga obraditi i otpjevati po svom guštu i donijeti publici nešto novo i zanimljivo. Drago mi je da se pokazalo kako glazba nema granica niti u ovo vrijeme te da smo uspjeli okupiti sjajne glazbenike koji su moju viziju pretočili u stvarnost“, rekla je Franka.

Na pjesmi su surađivali brojni poznati glazbenici poput basista Davida Parksa koji na svim glazbenim turnejama surađuje s Justinom Bieberom i Jasonom Derulom, te klavijaturista Brocketta Parsonsa koji je među ostalima surađivao i s P. Diddyjem, a trenutno svira s Lady Gagom. Tu je i trubač Mike Cordone koji radi s najvećim svjetskim imenima pop glazbe poput The Jonas Brothers, Kanye West, Pharrell i drugih. A u priči je i hrvatski bubnjar Saša Maček, poznat hrvatskoj publici kao član EDM pop grupe Cheatcodes koji je također surađivao sa svjetskih glazbenicima, a tu je i saksofonist Joshua Kovacevic, član hrvatskog ska benda October Light koji nastupa od SAD-a preko Europe do Egipta.

Za glazbenu produkciju zadužen je Samuel Lundell, švedski producent koji radi aranžmane mnogim poznatim glazbenicima. Za mix i mastering obrade pjesme zaslužan je Marko Mihaljević u prestižnom londonskom Abbey Road institutu dok je zanimljiv videospot režirao je Dario Radusin.

(Izvor: Croatia Records)