Svjetski poznate DJ zvijezde Regard i Imanbek na Circus Maximus festivalu na Zrću

Pjesme ”Ride it”, ”Secrets” i ”Roses” jedne su od najslušanijih pjesama u 2021. godini, a njihovi tvorci Regard i Imanbek dolaze u Hrvatsku na Circus Maximus festival na Zrću! Riječ je o DJ-evima koji su sjajnim remiksevima već postojećih pjesama osvojili radijske postaje, streaming servise i srca slušatelja.

DJ Dardan Aliu svjetsku je slavu stekao pod imenom DJ Regard, a njegove dvije uspješnice ”Ride it” i Secrets” zabilježile su više od 1,4 milijarde streamova i četiri milijuna Tik-Tok videa.

Kazhstanski producent i DJ Imanbek tvorac je jednog od najslušanijih hitova današnjice – remiksa ”Roses”, a u Hrvatsku prvi puta dolazi na Circus Maximus festival.

Na ovogodišnjem glazbenom festivalu koji će se održati u klubu Noa na Zrću od 08. do 13. kolovoza nastupit će i nizozemski DJ i producent Brennan Heart, norveški duo Da Tweekaz i duo Harris&Ford. Glazbeni festival u kojem će užvati brojni partijaneri ujedno je i prvi festival na svijetu za koji će se ulaz plaćati u kriptovalutama. Ulaznice za festival potražite u prodajnom sustavu Entrio.hr, web stranici kluba Noa i web aplikaciji Circus Maximusa.

(Izvor fotografije: Unsplash.com)