Talentirana glazbenica Miriiam objavila prekrasan indie singl i spot “Simple-minded love”

Talentirana zagrebačka glazbenica Miriiam, nakon što se predstavila singlom “Knot” kojeg je i publika i kritika prilično nahvalila, donosi novi singl “Simple-Minded Love”. Riječ je o prekrasnom indie singlu kojeg dodatno ističe sjajan spot koji je djelomični hommage filmskim biserima kao što su “Little Miss Sunshine” i “Juno”.

Ovo je drugi singl s nadolazećeg albuma od 10 prekrasnih pjesama na kojima je gostovao niz zagrebačkih glazbenika.

Za spot smo zaslužni Pavle Kocanjer i ja, sada već ustaljeni lik iz sjene koji me pomno prati u stopu. No zvijezde su ovoga vizualnog uratka djevojčice iz Ženskoga košarkaškog kluba Orka, glavna glumica Glorija Pinturić, već iskusna profesionalka s IMDb adresom i iskušanim kazališnim daskama HNK pod nogama, Amadeo Kljun, Tomislav Ivanagić i ljubiteljima sporta prepoznatljivo lice Podcasta 8 24, Ivan Šašak”, objasnila je Miriiam, te dodala: “Ne znam što reći o pjesmi, a da nije predetaljno i sugestivno. Vjerojatno ću uvijek vješto izbjegavati reći što sam mislila i o čemu se radi. Naslov pjesme je već dovoljno sugestivan, tako da ću pustiti da jednostavnost govori u moje ime.

Pjesma „Simple-Minded Love“ u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

Foto: B&R Press

Izvor: B&R Press