Tatjana Tajči Cameron koautorica je nove pjesme Olivie Newton John i njezine kćerke Chloe

Tatjana Tajči Cameron, hrvatska pjevačica i pop zvijezda ranih 1990-ih godina, publici je poznata po pjesama ”Hajde da ludujemo”, ”Noć od kristala”  i ”Moj mali je opasan”. Tajči je 1990. godine pobjedila na Jugoviziji i zauzela uspješno sedmo mjesto na Euroviziji čime je osvojila srca publike i struke. Nedugo nakon pjevačica je otišla u Ameriku gdje je osnovala obitelj i nastavila glazbenu karijeru. Novi projekt na kojem je sudjelovala zajednička je pjesma popularne pjevačice Olivie Newton John i njezine kćerke Chloe.

Pjevačica, glumica, autorica pjesama i aktivistica, Olivia Newton John, četverostruka je dobitnica nagrada Grammy, Billboard’s Hot i Billboard’s 200. Svjetsku slavu stekla je ulogom u filmu ”Briljantin” gdje je glumila sa Johnom Travoltom i hitovima ”You’re The One I Want”, ”Summer Nights”, ”I Honestly Love You” i ”Physical”.

Olivia Newton John, njezina kćerka Chloe Lattanzi i Tajči ostvarile su uspješnu suradnju u novoj pjesmi ”Window in the Wall”. Iako se prije nekoliko godina odlučila povući iz glazbene industrije, emotivni tekst pjesme koji je primila od Tajči, potaknuo ju je da snimi još jednu pjesmu. Budući da je pjesma intimna i osobna, Newton John pjesmu je željela snimiti zajedno sa kćerkom Chloe Lattanzi.

(Izvor fotografije: Pixsell)