TECH BOOST – otvoren natječaj za poduzetnike i projektne timove

Poduzetnički centar Krapinsko – zagorske županije, u partnerstvu s  nositeljem programa, fondom EFSE – European Fund for Southeast Europe – i jednim od vodećih europskih B2B startup akceleratora “Startup Wise Guys” iz Estonije,  otvara natječaj  za poduzetnike i projektne timove za sudjelovanje u “Tech Boost” programu.

Program je namjenjen  start up tvrtkama i  pojedincima  koji još nisu tražili ulagače a omogućuje razvoj inovativnih poduzetničkih ideja te pripremu za skaliranje i za susret s investitorima rizičnog kapitala.

Program traje 8 tjedana  – od  14.09. – 06.11. i uključuje online edukacije o uvodu u startup svijet, razvoju poslovanja, investicijama, prodaji, marketingu i raznim drugim poduzetničkim temama važnim za održivi razvoj i rast, mentorstvo te završava intenzivnim jednotjednim kampom. Velik dio aktivnosti planira se online, a dio sadržaja (ovisno o okolnostima vezanim uz pandemiju koronavirusa) planiran je  u dvorcu Bračak (Zabok) u studenom 2020.

Više o programu, online edukaciji o razvoju poslovanja, investicijama i prodaji te link na prijavu na natječaj potražite na portalu Poduzetničkog centra.  https://poduzetnickicentar-kzz.hr/portfolio-item/tech-boost-program/