The Rolling Stones ovog ljeta kreću na europsku turneju “Sixty”

Rolling Stonesi ponovno kreću na turneju!

Proslavljajući svoje šesto desetljeće rocka, bend je najavio datume svoje europske turneje “Sixty” za ljeto 2022., koja bi trebala započeti na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu 1. lipnja i održati ih na putu do kraja srpnja, s svirkama u Münchenu, Liverpoolu, Amsterdamu, Londonu, Beču i Parizu, sa završnicom 31. srpnja u Friends Areni u Stockholmu.

Nastupi u 10 zemalja u sklopu proslave 60. godišnjice benda uključivat će prvu “domaću” svirku Stonesa na stadionu Liverpool FC-a na Anfieldu – nakon više od 50 godina. Publika će ih također vidjeti kako nastupaju dvije večeri u londonskom Hyde Parku u sklopu velikog festivala American Express predstavlja BST Hyde Park.

Ne bi to bila turneja Stonesa da Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood nisu predstavili novi logotip “Sixty Tongue” koji ide uz izlazak, a kreirao ga je nagrađivani britanski dizajner Mark Norton. Prema priopćenju, turneja koju je producirao Concerts West obećava “ogromnu pozornicu, vrhunsku rasvjetu i vrhunski video dizajn.”

Nama najbliži koncerti održat će se u Milanu i Beču, a više informacija o datumima i ulaznicama pogledajte OVDJE.

(Foto: RS Facebook)