U hladnoj sobi – novi hit singl grupe “Pravila igre” osvaja vrhove top listi

Grupa „Pravila igre“ nedavno je sa ponosom publici predstavila novi hit singl „U hladnoj sobi“. Potpuno drugačija pjesma, romantičnog karaktera, na prvu je osvojila srca publike, ali i prikazala bend u potpuno novom ruhu. Ovim singlom  „Pravila igre“ potvrđuju da su muzički ozbiljno sazreli i čini se, najavljuju jedno sasvim novo poglavlje u svojoj glazbenoj karijeri.

Sudeći po publici, glazbenim kritičarima, ali i kolegama iz branše „U hladnoj sobi“,  smatra se najboljom pjesmom tog benda, a što potvrđuje i visoko peto mjesto Youtube trending liste te treće mjesto nacionalne top liste HrTop40, navodi se na toj mrežnoj stranici.

I sami dečki iz benda oduševljeni su pozitivnim reakcijama slušatelja i glazbenih kolega. : “Vjerovali smo u ovu pjesmu i spot, ali ovaj je rezultat ipak iznad naših očekivanja”, oduševljeni su te dodaju: “ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nema naše drage publike i kolega. Hvala svima od srca, na svakoj pohvali, dijeljenju i podršci na društvenim mrežama!”

Pjesma “U hladnoj sobi”  radijsku premijeru imala je 9. listopada, dok je spot premijerno prikazan 18. listopada. Na pjesmi su radili poznati tim Sonja i Miro Buljan, a aranžman i produkcija je zajedničko djelo članova benda i producenta Nikše Bratoša. Videospot je snimljen sa Martinom Vuletić, poznatom hrvatskom plesačicom i influencericom te u produkciji Darija Radusina.

Izuzetno smo sretni i ponosni što svojoj vjernoj publici možemo predstaviti našu novi singl za koga i sam autor glazbe Miro Buljan kaže da je jedna od tri najbolje pjesme koje je ikad napisao. Znajući da je Miro Buljan autor brojnih mega hitova koji su obilježili domaću glazbenu scenu, s pravom se nadamo da će pjesma “U hladnoj sobi” naići na izvrstan prijem kod glazbenih urednika i njihovih slušatelja. Naša dva prethodna singla „Samo zbog nje“ i „Usne od šećera“, koji su zasjeli na sam vrh službene nacionalne top liste Hrtop40, pokazuju da se krećemo u pravom smjeru. Potvrda tome će biti i ovaj novi singl od kojeg imamo stvarno velika očekivanja. – za Radio Gospić istakli su momci iz benda.

Spot za pjesmu koja osvaja na prvu pogledajte u nastavku.