Uskoro stiže nova sezona popularne serije ”La Casa de Papel”

”La Casa de Papel” ili ”Money Heist” jedna je od najgledanijih serija svih vremena, a svoju je popularnost stekla prošlog proljeća za vrijeme pandemije koronavirusa. Budući da nas je pandemija zatvorila u svoje domove i onemogućila izlaske i druženja, okrenuli smo se gledanju filmova, serija i čitanju knjiga. ”La Casa de Papel” serija je koja je zaludila gledatelje diljem svijeta i mjesecima se nalazila na vrhu ljestvice najgledanijih filmova i serija na Netflixu.

Zanimljivo je da je serija na početku skoro bila otkazana zbog slabe gledanosti na nacionalnoj televiziji, sve dok ju Netflix nije otkupio. Osim toga, zanimljivo je da se isprva trebala zvati ”Los Desahuciados”, što znači Beznadni, no na kraju je prevagnuo naziv ”La Casa de Papel”, što označuje Kuću od papira. Priča prati inteligentnog Profesora koji okuplja grupu kriminalaca i sa njima razvija savršen plan pljačke banke. Iako je riječ o skupini negativaca, gledatelji se nalaze na njihovoj strani.

Posljednja sezona završila je vrlo napeta, stoga su novi nastavci nestrpljivo očekivani. ”Money Heist Part Five”  Volume 1, na Netflix dolazi 03. rujna, dok će drugi dio, Volume 2, biti objavljen 03. prosinca. Sigurni smo kako nas novi nastavci neće razočarati!

(Izvor fotografije: Unsplash.com)