Sjajna suradnja Damira Kedže i Tijane Bogičević u novoj pjesmi ”Hram”

Damir Kedžo, jedan od najpoznatijih hrvatskih pop pjevača, i Tijana Bogićević, koju je hrvatska publika upoznala kao predstavnicu Srbije na Eurosongu, spojili su svoje vrhunske vokale u novoj pjesmi ”Hram”. Tekst i glazbu pjesme potpisuje Aleksandra Milutinović, a moćne vokale prate i prekrasne lokacije u video spotu nastalog u produkciji Gržinčić Creative Visuals studio.

”Hram” je ljubavna pjesma kojom su Damir Kedžo i Tijana Bogićević željeli svojoj vjernoj publici čestitati Dan zaljubljenih. Izvođače je spojila obostrana ljubav prema Eurosongu, ali i oduševljenost tekstom pjesme. “Aleksandra Milutinović je autorica koju izuzetno cijenim i s kojom sam oduvijek želio surađivati. Žena je to koja je napisala brojne kultne pjesme koje svi znamo i vjerujem da će tako biti i s ovom pjesmom. Pjesmu sam čuo prije točno godinu dana i vjerovao u nju od prvog slušanja. Odlična je u solo izvođenju, ali smo je čuli i kao duet. Jako volim duete, posebno kada su žene s moćnim vokalom i snažnim karakterom u pjevanju u pitanju, a Tijana je točno takva.”, kaže Damir Kedžo.

Video spot pjesme snimao se na nekoliko lokacija netaknute prirode u Primorsko-goranskoj i Istarskoj županiji, a sjajni domaćini bili su im i Amadria hotel 4 Opatijska cvijeta.

(Izvor: Croatia Records)