Weekend Food Festival ovog svibnja u Rovinju!

Iz kuhinje tima Weekend Media Festivala stiže novi projekt za sve ljubitelje gastronomije, foodije, gastrofile i one koji vole fino pojesti! 

Weekend Food Festival jedinstveni je događaj koji na jednom mjestu okuplja najveće autoritete iz svijet gastronomije. Osluškujući potrebe tržišta, organizatori Weekend Media Festivala (najpoznatije medijske konferencije u regiji) odlučili su kreirati jedinstveni festival koji će biti svojevrsna platforma za edukaciju, razmjenu ideja te umrežavanje ugostitelja, proizvođača i brojnih gurmana. Prvo izdanje Weekend Food Festivala održano je u svibnju 2019. godine u prostoru prelijepe zagrebačke Gliptoteke pod nazivom Restaurants & Bars Weekend, a posjetilo ga je više od 15 000 ljudi. Tijekom četiri prelijepa dana uživalo se na više od 30 panel diskusija i više od 10 masterclassova s ponajboljim chefovima i ekspertima na području kave. Osim toga, Festival je zaokupio pažnju svih značajnih nacionalnih medija, ali i internacionalnih poput sjajnog Fine Dining Loversa, La Cucine Italiane i Barista Magazinea.

U Rovinju, u prostoru Stare tvornice duhana od 5. do 8. svibnja 2022., okupit će se najbolji od najboljih, oni najznačajniji sa svjetske i regionalne kulinarske i enogastro scene što ovaj događaj zasigurno čini najznačajnijim i najekskluzivnijim na ovim prostorima pa i šire.

Jedinstvena je to prilika za sve ljubitelje gastronomije da na jednom mjestu kušaju najbolje svjetske kuhinje kao i hrvatske proizvode i vina. Ulaznice za Weekend Food Festival već su u prodaji, a možete ih kupiti na weekendfoodfestival.com.

(Izvor, foto: WFF press)