Zagrebački Modulee, nastao po uzoru na londonski BOXPAX i praški Manifesto, vraća se u jesenskom ruhu!

Prvo izdanje zagrebačkog Modulee održano je od 11. do 31. srpnja te je u kratkom vremenu postalo omiljeno mjesto za druženje i zabavu. Riječ je o modularnom kontejnerskom hubu na otvorenom koji pruža bogatu gastro ponudu, niz kulturno zabavnih događanja poput predstava, pub kvizova, izložbi, koncerata te pop up vikend tržnicu s proizvodima raznih OPG-ova. Drugo izdanje će se također održati na sjecištu starog i novog dijela grada, na prostranoj površini između Velesajma, Hipodroma i Bundeka, na istočnom parkiralištu uz Aveniju Većeslava Holjevca u Novom Zagrebu.

Koncept je rađen po uzoru na londonski BOXPARK i praški Manifesto te je zero waste – zero impact, što znaći da je sav pribor koji se koristi napravljen od recikliranih materijala, biorazgradiv ili pogodan za ponovnu uporabu.

Modulee predstavlja urbano kulturno središte na kojem svatko od nas može pronaći nešto za sebe, poput street-food zalogaja ili cool koncerta! ”Mjesto za afterwork cugu, ljetni večernji izlazak ili bijeg iz gradske gužve, uz osigurana parkirna mjesta i javni prijevoz – to je Zagrebački Modulee!” stoji na Facebook stranici Modulee na kojoj možete pronaći sve informacije.

Radno vrijeme je od 16,00 do 23,00 sata preko tjedna, a vikendom od 11,00 do 24,00 sata. Ulaz je slobodan, a sva događanja se održavaju na otvorenom uz pridržavanje epidemioloških mjera.

(Izvor: Hina, Facebook stranica Modulee, Unsplash)