Zsa Zsa i Hiljson Mandela dobitnici Cesarice za hit godine!

Ovogodišnju dodjelu glazbene nagrade Cesarica obilježio je do sada najveći broj glasova publike za hit godine ”Ova ljubav” Zsa Zse i Hiljsona Mandele. Mladi ali izuzetno talentirani glazbenici, Jelena Žnidarić Zsa Zsa i Ivan Hilje – Hiljson Mandela, zajedničkom su suradnjom osvojili srca publike. Za uspješnu pop-trap kombinaciju zaslužni su i Ante Pecotić te Bojan Šalamon Shalla.

”Srce mi je upravo počelo lupat” rekla je Zsa Zsa prilikom preuzimanja nagrade, dok je Mandela nadodao: ”Suludo, suludo, suludo, tek mi dopire polako do glave”. Osim nagrade za hit godine, ”Ova ljubav” proglašena je i najboljim pop hitom godine.

Zabavnim hitom i internetskim hitom proglašena je pjesma ”Sveto pismo” Jelene Rozge, koja je oborila rekorde pregleda na YouTubeu. Nagradu za Rock hit godine osvojila je grupa Hladno pivo s pjesmom ”Ovo će proći”, dok je pjesma ”Maka, maka” Klape Rišpet proglašena klapskim hitom godine. Nagrada za tamburaški hit pripala je Mejašima i pjesmi ”Nije to vino”, dok je Massimov hit ”Mali krug velikih ljudi” proglašen najslušanijim na radijskim postajama u 2020. godini.

(Izvor fotografije: Pixsell)